Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Berit Rytter Hasle – Oppegård kunstforening

12. april 11:00 - 15:00

|Recurring Arrangement (See all)

An event every week that begins at 11:00 on mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag and lørdag, repeating until 12. april 2023

Berit Rytter Hasle viser malerier, kulltegninger og akvareller.“Å hente ut en essens av inntrykket og atmosfæren”

Berit er utdannet på Oslo Tegneskole og Statens Kunstakademi og har nå atelier på Blaker Skanse, hvor kunstnerfellesskapet KunstSkansen holder til.

Hun sier selv om sine bilder:

Jeg maler ikke slavisk etter motivet, men prøver å hente ut en essens av inntrykket og atmosfæren. At komposisjon og fargebruk «stemmer » er viktig for meg. 

Jeg liker også å tegne ansikter i kull. Dessverre er det vanskelig å få noen til å sitte modell, så det er lettest å ty til sitt eget speilbilde. Da kan jeg «herje » og eksperimentere så mye jeg vil uten at noen blir fornærmet! Noen ganger kan et selvportrett bli en helt annen fiktiv person. Jeg bruker lang tid her og mye følelser og intuisjon. Men igjen; bildet må «gå opp» komposisjonsmessig! 

  • I forbindelse med vernissasjen 18.mars arrangeres en konsert i Kolbens Sal 2 med sanger av Franz Schubert og Edvard Grieg, utvalgt av kunstneren.Njål Sparbo, baryton, Tore Dingstad, klaver
  • 23.mars og 11.april arrangeres kurset “ Yoga-kunst-musikk” som en del av utstillingen.

Detaljer

Dato:
12. april
Tid
11:00 - 15:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://oppegardkunstforening.no/

Sted

Kolbotn
Strandliveien 1 Kolbotn 1410 Norge + Google-kart