Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Stine Vogt og Gérard Waegeneire-Oppegård kunstforening

8. september 2020 10:00 - 15:00

|Recurring Arrangement (See all)

An event every week that begins at 10:00 on søndag, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag and lørdag, repeating until 22. september 2020

Gerard Waegeneire og Stine Vogt i Kolbotn galleri i Kulturhuset Kolben.

Waegeneire viser akvareller i små formater og større oljemalerier. – Jeg er interessert i uttrykket til de innfødte i stillehavsområdet, såkalt tribal kunst. Dette preger mange av bildene mine. Jeg er også inspirert av organiske former i naturen. Waegeneire er utdannet billedkunstner ved Statens håndverks- og kunstindustriskole.Han søker alltid etter nye kombinasjoner av farger, harmonier og former. En reise i Asia vekket interessen for etniske smykker, og tilbake i Oslo begynte han å designe halssmykker selv, laget av turkiser, fargede koraller, kornalin, jade, agat, lapis lazuli og sølv. i tillegg har han brukt eldre glassperler fra Bøhmen og Afrika.

Stine Vogt har en spesielt spennende utdanning: malerlinjen på Statens håndverks- og kunstindustriskole og embetseksamen i psykologi, samt en tverrfaglig doktorgrad i billedkunst og kognitiv nevropsykologi fra Psykologisk institutt, UiO. Dette kommer frem i bildene hennes: – Det er gøy å vite nokså eksakt hva som foregår i sentralnervesystemet når en jobber med bilder. Det gjør det lettere å ikke stå i veien for sitt eget uttrykk, en får mer tilgang til egne ressurser, og arbeidet blir ærligere. Utfordringen med kunst er å følge hjertet som best en kan og så la det stå til, så får folk reagere som de vil. Det er bare på den måten dialogen oppstår. Bildene hennes viser abstraherte figurer i bevegelse. De som vises på denne utstillingen er i tillegg inspirert av lys og bevegelse under vann. Arbeidene er malt med akryl og olje på lerret.Oppegård kunstforenings høstutstilling arrangeres i tråd med regler for smittevern. 

Detaljer

Dato:
8. september 2020
Tid
10:00 - 15:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://oppegardkunstforening.no/

Sted

Kolbotn
Strandliveien 1 Kolbotn 1410 Norge + Google-kart