Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Trine Lindheim-Lillestrøm kunstforening

5. september 2020 12:00 - 16:00

Velkommen til utstillingen «Alt henger sammen» med malerier, grafikk og objekter av Trine Lindheim i Galleri Brogata 2 i Lillestrøm. Utstillingen er åpen lørdager og søndager kl. 12-16 i tidsrommet 22/8 til 13/9.

Trine Lindheim kommer fra Nøtterøy, og bor og arbeider i en av kunstnerboligene på Ekely i Oslo. Hun er utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim, Statens Kunstakademi og Høgskolen i Oslo. Lindheim arbeider med maleri, grafikk og objekter.

Utstillingens tittel «ALT HENGER SAMMEN» kan tolkes i flere retninger og kan sammenfatte arbeider som vises i utstillingen.

Arbeidene er i hovedsak utviklet fra et figurativt uttrykk til et mer abstrahert og symbolpreget billedspråk. Bildene har ofte en flersidig betydning der refleksjon kan slippe til. De konseptuelle og emosjonelle sidene ved maleriene speiler ofte et indre og ytre landskap der lys og mørke, stillhet og dramatikk kan komme til uttrykk.

Tresnittet blir til gjennom en renselsesprosess med reduksjon og forenkling av form som resultat, forestillinger fortettet til symboler. Treets årringer spiller med i billedkomposisjonen.

 Blandingsteknikk  er en kombinasjon mellom trykk og maleri der former i finér er trykket på papir. Malingen flyter over og legger seg ned i papirets dypere spor. 

Ideene til objektene har kommet til ved arbeid med tresnitt. Materialet er igjen kryssfinér og tema er Sommerfuglen og Livets blomst.

Detaljer

Dato:
5. september 2020
Tid
12:00 - 16:00
Series:
Kategori for Arrangement:

Sted

Lillestrøm
Brogata 2
LILLESTRØM, 2000 Norge
+ Google-kart
View Sted Website