Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kari Anne Marstein – Lillestrøm kunstforening

26. juni 2022 18:00 - 20:00

Lykken er min. Du skylder meg en (iskald) cola!
Minner fra barndommen blekner ikke. I hvertfall ikke Kari Anne Marsteins minner fra 80 og 90-tallet. Det ser du i bildene hennes også. Så fargerike. Så intense.
Kari Anne er Lillestrøm Kunstforenings Byfestutstiller, og skal fylle tre rom i den hvitmalte villaen i Brogata 2 med fargerike minner fra sin barne- og ungdomstid.
I sin egen hage i Lillestrøm, i sitt paradis av et atelier, har hun malt minner fra en oppvekst. Alt Kari Anne gjør er fra hånd til lerret, helt originalt og unikt – og fargerikt.
I to år har hun ventet på Byfestutstillingen. Pandemien satt en stopper for den opprinnelige utstillingen hun skulle ha i 2020. Nå er hun klar – med nye malerier og friske minner og sitater fra oppveksten.
Kari Anne maler også på vaser og har fått med den lokale keramikeren Siri B. Engen til et originalt samarbeidsprosjekt. Engen dreier vaser, og Kari Anne dekorerer. Det er nesten så de skylder hverandre en cola!
Utstillingen «Lykken er min, du skylder meg en (iskald) cola»* representerer en oppvekst full av lek, liv og lyst. Det er ekte og originalt, både titlene og bildene. Maleriene som er store og fargerike er som skapt for kunstforeningens lokaler og byfesten.
* På 80-90 tallet sa barn og unge ofte «du skylder meg en cola» når de sa samme ord i munnen på hverandre.

Detaljer

Dato:
26. juni 2022
Tid
18:00 - 20:00
Series:
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://skedsmokunstforening.blogspot.com/

Sted

Lillestrøm
Brogata 2
LILLESTRØM, 2000 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside