Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Mundo, Brydøy og Bamerni – Lillestrøm kunstforening

24. februar 12:00 - 16:00

Lørdag 24. februar kl. 12-16 åpner kunstutstilling i Galleri Brogat 2 i Lillestrøm med skulpturer av Noe Mundo, malerier og DGA av Eva Brydøy og malerier av Shaban Bamerni. Utstillingen varer til 17. mars og er åpen lørdager og søndager kl. 12-16. Velkommen 🙂

Noe Mundo har bakgrunn fra interiørdesign og grafisk design. Han er opprinnelig fra Spania, men er nå bosatt i Aurskog. På utstillingen viser han fargerike, abstrakte skulpturer.

Eva Brydøy er utdannet grafisk designer fra Norwich i England og har kunstutdannelse fra Il Bizonte i Firenze. Gjennom sine bilder ønsker Brydøy å løfte mennesker ved å bruke farger og et optimistisk billedspråk.

Shaban Bamerni begynte å male mennesker og natur da han gikk på barneskolen. Som 16-åring bestemte han seg for at kunst var det han ville satse på. Maleriet hadde en langsomhet og tungvinthet han ønsket å arbeide med. Mellom 1992 og 1997 studerte han ved en kunstskole i Kurdistan, hvor han også senere ble lærer. I 1999 bestemte han seg for å komme til Norge på grunn av situasjonen i Irak. Han benytter ofte kniv fremfor pensel når han maler, men ofte en kombinasjon. Han maler både mennesker og natur og bygninger og alt som er i bevegelse, en lidenskap som tydelig kommer frem i hans uttrykk.

Detaljer

Dato:
24. februar
Tid
12:00 - 16:00
Series:
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://skedsmokunstforening.blogspot.com/

Sted

Lillestrøm
Brogata 2
LILLESTRØM, 2000 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside